Skip to content

Junior Business Developer

Utrecht, Utrecht, NederlandSales & Marketing

Functieomschrijving

De energietransitie in Nederland moet en kan sneller vinden we bij iwell. Als marktleider zetten we de toon met intelligente batterijsystemen. We voorkomen dat het elektriciteitsnet verstopt raakt en dat bedrijven beperkt worden in hun verduurzamingsambities en bedrijfsprocessen. In de huidige energiecrisis neemt de vraag naar slimme batterijen hard toe en kun je grote impact maken.


Heb jij affiniteit met de energiemarkt en wil jij je technisch-commerciële skills inzetten om te bouwen aan het duurzame energiesysteem van de toekomst? We zoeken iemand die business cases uitwerkt en toetst middels het model waarmee we werken. Dat lukt alleen als je net als ons overtuigd bent van het belang van een nieuw, duurzaam energiesysteem. Verder ben je uiteraard commercieel vaardig en creatief. Je weet hoe je een business case kan presenteren en hoe je de juiste partners om je heen verzamelt voor de beste propositie.

Team

Als Junior Business Developer word je onderdeel van het sales team en rapporteer je aan de Head of Sales & Marketing. Het team bestaat verder uit Key Accountmanagers, Partner Managers, Business Development Managers en Business Developers. Jij wordt dan onze tweede Business Developer van het team!

Taken

Als Junior Business Developer ben jij degene die een passie heeft voor het analyseren van data en het vertalen ervan naar een solide business case. Je hebt het vermogen om complexe informatie te begrijpen en om te zetten in een heldere propositie voor de klant. Je bouwt graag aan modellen en streeft ernaar om de behoeften van de klant centraal te stellen bij het ontwikkelen hiervan. Je identificeert nieuwe innovatiekansen en zet ze om in concrete uitwerkingen, zodat we kunnen blijven groeien en innoveren.


Het verbeteren van onze processen is een belangrijk aspect van je rol. Je bent niet bang om nieuwe ideeën te implementeren en draagt bij aan het behouden van onze marktleiderspositie. Je hebt de vrijheid om nieuwe strategieën te bedenken en samen met je collega's te realiseren, waardoor iwell zich blijft ontwikkelen en voorop blijft lopen in de branche.


Wat jou echt onderscheidt, is jouw vermogen om iets te bedenken wat wij nog niet hebben overwogen. Je hebt een uniek talent om out-of-the-box te denken en nieuwe mogelijkheden te ontdekken. Jouw creativiteit en innovatieve geest zijn van onschatbare waarde voor het succes van iwell.

Vereisten

 • Je bent WO afgestudeerd
 • Je hebt een constante drive en toewijding om doelen te bereiken, zelfs wanneer deze op zeer ambitieuze niveaus zijn gesteld.
 • Je hebt zelfverzekerde en charismatische interpersoonlijke vaardigheden - goede onderhandelaar
 • Teamgeest en enthousiasme, zelfstarter en een autonome speler
 • Je hebt een netwerk in de wereld van de energietransitie en affiniteit met de energietransitie is een pré
 • Je hebt oog voor detail en je bent een georganiseerd persoon
 • Je kunt een technisch product in begrijpelijke taal aan een klant uitleggen
 • Je weet van klanten fans te maken, trots dat ze met ons samenwerken

Bij ons:

 • Profiteer je mee op het succes van iwell door middel van SARs
 • Krijg je een vast contract als het wederzijds klikt
 • Ontvang je een telefoonvergoeding van 25 euro
 • Vinden wij jouw ontwikkeling belangrijk, dus kan je jaarlijks een cursus of opleiding volgen
 • Bieden wij jou een lijfrente aan
 • Zorgen wij voor je reiskosten

of