Skip to content

Compliance en Procesmanager

Utrecht, Utrecht, NederlandRealisatie

Functieomschrijving

De energietransitie in Nederland moet en kan sneller vinden we bij iwell. Als marktleider zetten we de toon met intelligente batterijen. We voorkomen dat het elektriciteitsnet verstopt raakt en dat bedrijven niet genoeg stroom kunnen krijgen. De kwaliteit van onze producten en processen levert een belangrijke bijdrage aan ons succes. Daarom zoeken we een Compliance- en Procesmanager.


Ben jij precies en heb je kwaliteit hoog in het vaandel? Zo iemand zoeken we om de kwaliteit van onze producten en processen nog beter vast te leggen en uit te bouwen. De Compliance- en Procesmanager is onder andere verantwoordelijk voor het opstellen van de EU-conformiteitsverklaring, met inhoudelijke ondersteuning vanuit ons hardware-ontwikkelteam.

Taken

Als Compliance- en Procesmanager bij iwell speel je een cruciale rol in het coördineren van werkzaamheden om ervoor te zorgen dat onze producten voldoen aan de nieuwste veiligheidsregels en normen. Je bent verantwoordelijk voor het waarborgen van de naleving van regelgeving op het gebied van kwaliteit en veiligheid.


Een belangrijk aspect van je functie is het opzetten en integreren van ISO-normen in onze bedrijfsprocessen. Je begint met het implementeren van ISO 9001 en ISO 27001, waarbij je ervoor zorgt dat de vereisten van deze normen volledig worden geïntegreerd in onze organisatie. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het opstellen en bewaken van bedrijfsprocessen die veilig werken met batterijen mogelijk maken. Je zorgt ervoor dat alle medewerkers op de hoogte zijn van de juiste procedures en richtlijnen om de veiligheid te waarborgen.


Een belangrijk onderdeel van je rol is het meenemen van je collega's in het belang van proces- en kwaliteitsmanagement en compliance. Je communiceert effectief met het team en zorgt ervoor dat iedereen het belang en de noodzaak van naleving van kwaliteitsnormen en regelgeving begrijpt. Je biedt ondersteuning en begeleiding om ervoor te zorgen dat alle medewerkers zich bewust zijn van hun rol bij het handhaven van kwaliteit en compliance.

Vereisten

 • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring in proces- en/of kwaliteitsmanagement en/of compliance
 • Je werkt nauwkeurig en met een groot verantwoordelijkheidsgevoel
 • Je weet waar je binnen het bedrijf kennis kan ophalen
 • Je maakt graag stappen in kwaliteit binnen een snelgroeiend bedrijf
 • Je hebt bij voorkeur ervaring in een (elektro)technische omgeving

Bij ons:

 • Profiteer je mee op het succes van iwell door middel van SARs
 • Krijg je een vast contract als het wederzijds klikt
 • Ontvang je een telefoonvergoeding van 25 euro
 • Vinden wij jouw ontwikkeling belangrijk, dus kan je jaarlijks een cursus of opleiding volgen
 • Bieden wij jou een lijfrente aan
 • Zorgen wij voor je reiskosten

of