Skip to content

Team Lead Accounting

Utrecht, Utrecht, NederlandFinance

Functieomschrijving

De energietransitie in Nederland moet en kan sneller vinden we bij iwell. Als marktleider zetten we de toon met intelligente batterijen. 


Gaat jouw hart sneller kloppen van een gestructureerde financiële administratie, heb jij oog voor detail én ben jij 32 - 40 uur per week beschikbaar? Kom dan werken als Team Lead Accounting bij iwell in Utrecht.

Team

Als Team Lead Accounting word je onderdeel van het Finance team. Dit team bestaat uit een CFO, Business Controller en jij!

Taken

Als Team Lead Accounting ben je verantwoordelijk voor een breed scala aan financiële taken. Je draagt de verantwoordelijkheid voor de consolidatie, balans en winst/verlies van alle BV's binnen de organisatie. Een belangrijk onderdeel van je rol is het verwerken en controleren van uitgaande en binnenkomende facturen en transacties. Je zorgt ervoor dat alle financiële gegevens nauwkeurig worden vastgelegd en gecontroleerd, en dat eventuele afwijkingen tijdig worden opgelost.


Daarnaast speel je een cruciale rol bij de voorbereiding van de maand- en jaarafsluiting, waarbij je nauw samenwerkt met de business controller. Je zorgt ervoor dat alle financiële gegevens correct worden verwerkt en dat de afsluitingsprocessen efficiënt verlopen. Je bent ook verantwoordelijk voor het beheer van de projectadministratie. Je zorgt ervoor dat project gerelateerde financiële gegevens op de juiste wijze worden vastgelegd en gecontroleerd, en dat er tijdig en accuraat wordt gerapporteerd.


Daarnaast fungeer je als contactpersoon voor klanten en leveranciers op financieel gebied. Je zorgt ervoor dat vragen of problemen vanuit deze partijen worden afgehandeld en dat er goede relaties worden onderhouden. Het beheren van crediteuren en debiteuren behoort ook tot je verantwoordelijkheden. Je zorgt ervoor dat alle betalingen en ontvangsten tijdig worden verwerkt en dat openstaande posten worden opgevolgd.


Als Team Lead Accounting rapporteer je rechtstreeks aan de CFO en geef je leiding aan een team van 1 FTE. Je hebt de mogelijkheid om je team verder uit te breiden naarmate iwell groeit, mede door de internationale expansie. 

Vereisten

  • Jij hebt minimaal drie jaar ervaring met financiële administratie;
  • Je vindt het leuk om in een scale-up te werken;
  • Je zorgt voor uitstekende communicatie;
  • Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau

Bij ons:

  • Profiteer je mee op het succes van iwell door middel van SARs
  • Krijg je een vast contract als het wederzijds klikt
  • Ontvang je een telefoonvergoeding van 25 euro
  • Vinden wij jouw ontwikkeling belangrijk, dus kan je jaarlijks een cursus of opleiding volgen
  • Bieden wij jou een lijfrente aan
  • Zorgen wij voor je reiskosten

of