Skip to content

Elektromonteur / Field Service Engineer Batterij Opslag Systemen

Op locatie
  • Utrecht, Utrecht, Nederland
Services

Functieomschrijving

De energietransitie in Nederland moet en kan sneller vinden we bij iwell. Als marktleider zetten we de toon met intelligente batterijen. iwell ontwikkelt daarvoor zelf hardware en software. We voorkomen dat het elektriciteitsnet verstopt raakt en dat bedrijven niet genoeg stroom kunnen krijgen óf niet verder kunnen verduurzamen. Om onze batterijsystemen te plaatsen en te onderhouden zijn wij op zoek naar een Elektromonteur / Field Service Engineer.


iwell bedenkt, ontwikkelt en levert oplossingen voor het verschil tussen opgewekte en gebruikte energie via het stroomnet; essentieel voor het verder verduurzamen en fossielbrandstofvrij maken van Nederland. Als leverancier van intelligente accu’s voor de zakelijke markt heeft iwell inmiddels vele bedrijven en instellingen voorzien van maatwerk oplossingen. De batterijsystemen omvatten klein-medium binnen kasten (15-100 kWh) tot grote buiten oplossingen (>0,5MWh – 20MWh).

Team

Vanwege de toenemende vraag naar energieopslag groeit de orderportefeuille en daarmee de behoefte aan uitbreiding van het team. We werken met een betrokken iwell Services team dat bestaat uit een Asset Manager, Coördinator/Planner en diverse technici. Jij zult binnen iwell onderdeel uitmaken van dit team.

Taken

Als Elektromonteur / Field Service Engineer bestaan je werkzaamheden logischerwijs uit het oplossen van kleine en grote storingen (geen 24/7 storingdienst), werkvoorbereiding en installeren en inbedrijfsstellen van de systemen. Montagewerkzaamheden zoals het vervangen van een onderdeel in een meterkast behoren ook tot je takenpakket. Sommige storingen zijn binnen een uur opgelost en soms duurt het ook enige tijd om de oorzaak van een storing te vinden en is een testopstelling op het hoofdkantoor nodig in samenwerking met het R&D team. Bij nieuwe projecten en klantvragen is het nodig om te onderzoeken welke oplossing het beste is en zal de afdeling Sales je vragen om een schouw op locatie uit te voeren.

Vereisten

  • Je hebt minimaal een afgeronde MBO-2/4 opleiding elektrotechniek, energietechniek, mechatronica of elektronica
    • Als bovenstaande opleiding niet hebt maar wel vergelijkbare werkervaring in het veld gaan we ook graag in gesprek!
  • Je spreekt Nederlands
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs

Bij ons

  • Val je onder de CAO Technisch Installatiebedrijf
  • Stemmen we jouw salaris af op de breedte van jouw inzetbaarheid
  • Krijg jij opleidingsmogelijkheden die jou helpen te groeien in jouw baan
  • Profiteer jij van gave secundaire arbeidsvoorwaarden die passen bij de jonge cultuur van ons bedrijf

Acquisition to this vacancy is not accepted

of