Overslaan naar content

Werken bij iwell

Met een team van 50 man werken wij vanuit Utrecht aan een versnelling van de energietransitie.

Onze visie

Bij iwell willen we schone en betaalbare energie voor iedereen; een van de grootste uitdagingen van onze tijd. Schonere lucht, schoner water en een gezondere planeet. Een duurzame energievoorziening is nodig om deze doelen te bereiken. Instituties bewegen langzaam, er wordt te veel gepraat. Tegelijkertijd zijn wij ongeduldig. Daarom nemen we het heft in eigen handen en bouwen we aan een echt duurzame energievoorziening.

We combineren duurzame doelen met bedrijfsmodellen. Wij geloven dat als je het bedrijfsleven inzet als een kracht voor het goede, je de klimaatverandering versnelt en een grotere impact hebt op het afremmen ervan. Met onze slimme oplossingen voor energieopslag bouwen we de Europese energie-infrastructuur opnieuw op. Van centraal beheerd, fossiel en voorspelbaar naar lokaal, schoon en dynamisch. Gebouw voor gebouw.

Perks

Bij iwell werk je samen met een gedreven team aan het versnellen van de energietransitie. Daarnaast krijgen al onze collega's o.a. SARs, lijfrente, reiskosten- en telefoonkostenvergoeding, opleidingbudget en de mogelijkheid om hybride te werken

Hybride werken
Reiskostenvergoeding
Stock Appreciation Rights
Opleidingsbudget
Telefoonkostenvergoeding